Hangtuintjes in jute zak

Je eigen tuintje creëren op je balkon of aan je schutting. Ieder jute zakje bevat bio-aarde, bio-zaden en een leuk gewas naam-bordje. Na opening van de verpakking, de aarde in het zakje te gieten, de zaden te zaaien en water geven. De jute zakjes laten kunt u gemakkelijk ophangen aan een spijker, of aan het houten 4-pins minigarden rekje. De collectie bestaat voornamelijk uit eetbare bloemen, groente- en kruidengewassen. 

Hangtuintjes in jute zak

Een mooi en gezond nieuw product om weg te geven aan uw klanten en relaties . Ook zeer geschikt als leuk kerstgeschenkidee. Verkrijgbaar in 18 smaken : Tomaat Tumbling Tom, Basilicum, Bieslook, Lathyrus, Alyssum, Impatiens, Aardbei, Peulen, Pepers, Klimmende Winde, Lobelia, Marigold, Citroen Melisse, Kervel, Koriander, Oost Indische Kers, Petunia, Thunbergia, Peterselie, Tomaat en Rucola.

Het mini hangtuintje bevat een zakje zaden, een hoogwaardig substraatmengsel en een plantentabel in de vorm van een schoolbordje (uit te nemen uit het verpakkingslabel).

Gebruiksaanwijzing : u haalt eerst de zak met aarde uit de verpakking en keer deze om in de jute zak. Doe 2 zaden ca. 2 mm diep in de aarde en geef uw kweekzak een warme lichte plaats. Het zakje kan worden opgehangen aan een reguliere wandhaak of aan een houten Minigarden wandrekje.

Verzorging : Geef water naar behoefte. In warme periodes dagelijks water geven bijvoorbeeld door het zakje in een emmer water te dompelen. als uw planten 4 weken oud zijn, dan kunt u wat plantenvoeding toevoegen aan het water waarin u de zak dompelt. leuk om zelf te kweken of om cadeau te geven!    

Zie ook : mini-kweektuintjes

Hangtuintje BIO Calendula in jute zak

Hangtuintje met bloemen

Hangtuintje Oost Indische kers in jute zak

Hangtuintje met eetbare bloemen

Hangtuintje Lathyrus in jute zak

Hangtuintje met geurbloemen

Hangtuintje Bosaardbei

Hangtuintje met fruit

Hangtuintje Bio Cherry tomaatjes in jute zak

Hangtuintje met groenten

Hangtuintje Pepertjes in jute zak

Hangtuintje met kruiden

Hangtuintje BIO Rucola in jute zak

Hangtuintje met kruiden

Hangtuintje BIO Basillicum in jute zak

Hangtuintje met kruiden

Hangtuintje BIO Bieslook in jute zak

Hangtuintje met kruiden

Hangtuintje BIO Koriander in jute zak

Hangtuintje met kruiden

Hangtuintje BIO Peterselie in jute zak

Hangtuintje met kruiden

Mini garden houten rekje 4-pins