Zweedse vogelhuisjes, nestkastjes, vlinderkastjes, voederkasten.

Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Of wilt u uw medewerkers verrassen met een leuk natuurlijk voorjaarsgeschenk, kerstgeschenk of eindejaarsgeschenk? Holland 4 You levert fraaie vogelhuisjes, vlinderkastjes, insectenkastjes en vogel nestkastjes welke gemaakt zijn van hout welk voldoet aan de FSC normen. De toegepaste houtmaterialen zijn afkomstig uit goed beheerde bossen. Deze zijn onafhankelijk gecertificeerd in overeenstemming met de regels van het Forest Stewardship Counsil.

Onze fabrikant werkt nauw samen met nationale en internationale natuurbeschermingsorganisaties, zoals o.a. Vogelbescherming Nederland, Natuurmonumenten, De Vlinderstichting en De Zoogdiervereniging.

Zweeds vogelhuisjes en nestkastjes

De Nestkasten die wij leveren voor tuinvogels zijn goedgekeurd door de Vogelbescherming. Een nestkast of vogelhuisje in de tuin geeft veel kijkplezier. Het creëert namelijk de mogelijkheid om de vogels van dichtbij te bekijken. Tevens schenkt u ze een helpende hand, want steeds meer natuurlijke nestplaatsen verdwijnen: akkers worden armer, gaten en kieren in gebouwen worden gedicht, kapotte dakpannen worden vervangen en oude boomholtes zijn zeldzaam.

Een goede nestkast voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • degelijke constructie
  • stevig, dik hout
  • weinig kieren
  • goed schoon te maken
  • stevige ophanging
  • de juiste invlieg opening.  Wist u dat…?

Onze nestkasten getest worden door Vogelbescherming Nederland voordat ze in productie gaan? Ze zijn herkenbaar aan het donkergroene dak. Vogelbescherming Nederland ontvangt een percentage van elk verkocht artikel.

Birdswings

Boekje vogels voeren-maar nu goed

Boekje alles over tuinvogels

Nestkast Little Rock

Hangende berkenstam insecten

In een natuurlijke, gezonde tuin leeft een enorme verscheidenheid aan insecten, die allemaal erg nuttig zijn en elkaar vaak (of in combinatie met andere dieren zoals vogels) in evenwicht houden. Om extra insecten naar de tuin te trekken zijn er speciale nestkastjes

Wandvoederhuisjes Tennessee

Zelfbouwpakket Mezen nestkasten

Nestkastjes Mini Oklahoma

Nestkastjes Portland

Wandvoederhuisje Memphis

Nestkastjes Miami

Vlinder nestkastjes met zadenmix

In een natuurlijke, gezonde tuin leeft een enorme verscheidenheid aan insecten, die allemaal erg nuttig zijn en elkaar vaak (of in combinatie met andere dieren zoals vogels) in evenwicht houden. Om extra insecten naar de tuin te trekken zijn er speciale nestkastjes

Vogelhuisjes Multiholk Torpet Plus

Een uniek natuurlijk relatiegeschenk om uw relaties te verrassen zijn fraai gedecoreerde Scandinavische vogelbroed en voederhuisjes.

Vogelhuisjes Multiholk Sjöboden Plus

Vogelhuisjes Multiholk Villan Plus

Vogelhuisjes Multiholk Svart Hus Plus

Vogelhuisjes Multiholk Funkis Plus

Vogelhuisjes Multiholk Vitt Hus Plus

Vogelhuisjes Multiholk Medelhavsvillan Plus

Vogelhuisjes Multiholk Fjällstugan

Scandinavisch vogel voederschuur Multiholk Foderlada Rood

Scandinavisch vogel voederschuur Multiholk Foderlada Rustik

Vogel voederautomaat Multiholk Terracotta

Vogel voederautomaat Multiholk Sandstone

Scandinavische vogel nestkastjes Balkongholk

Vlinder winterslaap huisjes rood

Vlinder winterslaap huisje geel